2024-03-21 26 瀏覽
太古城「Banchan and cook 」 係一間韓式Cafe 🍽️喜歡食蛋包飯和炸雞的朋友仔👯一定要試試💥嚐吃套餐$560 套餐包括兩款主食、一款小食、一款甜品、兩杯自選飲品🥤自由度甚高👍🏿⭐️主食四選二我哋衝著蛋包飯而黎 選了兩款蛋包飯🥚甘筍汁帶子鮮蝦蛋包飯🥚蛋香甜幼滑,帶子和鮮蝦鮮味十足 炒飯底份外滋味😛咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒🥚甘筍爽甜有益,漢堡扒充滿肉汁💦配咖喱汁好惹味😮‍💨⭐️小食二選一✨炸雞拼盤 🍗炸雞有六款口味 原味|洋蔥汁|甜辣 |芝士 |柑橘|蜜糖選了甜辣 |蜜糖🍯|柑橘🍊 甜辣係經典口味🙌蜜糖香甜🍯柑橘酸中帶酸❤️炸雞皮脆肉滑,忍唔住一件接一件🍗。配埋年糕和薯條🍟好味又滿足🫶🏻。⭐️甜品二選一春日小甘筍芝士蛋糕🍰芝士蛋糕奶香味重 味道不太甜😋小甘荀點綴🥕散發叢林氣息🫧。自選飲品✨白桃甜蜜梳打 淡淡白桃清甜 解膩不錯✨濟州綠茶鮮奶(凍) 綠茶香濃 加入牛奶更添幼滑
💥嚐吃套餐$560
⭐️主食四選二