完全就係衝住佢既虎蝦拉麵而黎既,呢間火夫長期都好多人排隊,想食既話最好book定枱咁就唔洗排隊。當日夜晚黎到好彩都係排左大約15分鐘就入得~最後成功食到既虎蝦濃湯麵都冇令我失望😌 1⃣️虎蝦濃湯麵($128) 個湯底真係好濃稠,佢濃既程度已經係好似沾麵咁,但係冇沾麵個汁咁鹹咁膩,每一啖麵都係滿滿既蝦鮮味😍另外面頭既虎蝦都係好正!佢唔係成隻就咁攞去炸,而係面頭裹滿櫻花蝦先,食落又多一層蝦既鮮味同口感~另外入面既蝦肉爽彈新鮮,好好食!  2⃣️蔥卷牛舌($26) 牛舌配大蔥,面頭有掃上甜甜地既醬汁~  3⃣️廣島蠔豚卷($28) 豚肉包住中間既蠔肉,外面用黎包覆既豚肉食落有肉汁,蠔肉唔唔算大,但係成個配搭係好食既🤩  4⃣️麥粒味噌青瓜(免費) 一點完菜就送上既,幾開胃,但係味噌有啲過鹹, 。
1⃣️虎蝦濃湯麵($128)
虎蝦濃湯麵
  2⃣️蔥卷牛舌($26)
牛舌配大蔥,面頭有掃上甜甜地既醬汁~
 3⃣️廣島蠔豚卷($28)
廣島蠔豚卷
4⃣️麥粒味噌青瓜(免費)
麥粒味噌青瓜
一點完菜就送上既,幾開胃,但係味噌有啲過鹹, 。
虎蝦濃湯麵
廣島蠔豚卷