今晚係朋友生日飯,幾個女仔齊齊烏冬甜品齊齊享  希望壽星開開心心 <3剛走進呢間餐廳,便被單字 宏 吸引,型 友人曾吃過,才推介,店員好好SERVICE, 俾大家揀座位我們怕嘻嘻哈哈嘈到人所以靠邊坐。整個餐廳闊落,光線充足,半開放式格局,是大部分THE ONE RESTAURANT特色。餐牌是純黑襯黑,美感Meal有set dinner 仲要大部分99蚊, 可以盡享麵條跟蛋糕,西茶  就講下我食個款,LS 1 和風海鮮海藻麵意粉,成場最特別嘅麵,哈哈。日式餐廳嘅西式菜,沙律5錯,調味嘅酸醋,開胃,吸引5食菜嘅細路。贈送嘅2件日式飯卷,不過不失,味道尚可,填飽肚 而主打嘅海藻麵呢~非常美味!!!海藻磨成粉再搓入麵糰中,令麵嘅鮮味帶出,有心思又健康。店主仲設計了一系列的烏冬配搭,如果麵有得外賣就仲正。 之後一聚女仔緊係會大嗌阿呢漫畫個句: (我地有個甜品胃)甜品花多眼亂,揀5落手,唯有叫店員推介下~知道呢間餐廳大部分嘅甜品材料人手炮製,真係樣樣都想試所以揀SET款 樣樣都食D咁如: 京都抹茶雪糕/北海道牛奶抹茶雪糕 佢地人手加牛奶每日新鮮打成 聽落都感受到放入口好濃抹茶香,甜甜
今晚係朋友生日飯,幾個女仔齊齊烏冬甜品齊齊享
 希望壽星開開心心 <3
剛走進呢間餐廳,便被單字 宏 吸引,型

友人曾吃過,才推介,店員好好SERVICE, 俾大家揀座位
我們怕嘻嘻哈哈嘈到人所以靠邊坐。整個餐廳闊落,光線充足,
餐牌是純黑襯黑,美感

Meal有set dinner 仲要大部分99蚊
, 可以盡享麵條跟蛋糕,西茶
和風海鮮海藻麵意粉
贈送嘅2件日式飯卷,不過不失,味道尚可,填飽肚

店主仲設計了一系列的烏冬配搭,如果麵有得外賣就仲正。
甜品抹茶set b
之後一聚女仔緊係會大嗌阿呢漫畫個句: (我地有個甜品
甜品花多眼亂,揀5落手,唯有叫店員推介下~
知道呢間餐廳大部分嘅甜品材料人手炮製,真係樣樣都想試
所以揀SET款 樣樣都食D咁

放入口好濃抹茶香,甜甜的
抹茶水晶糕 QQ好彈彈 軟熟 淡香味 要首先吃
抹茶布甸 跟水晶糕5同係再淋D同多一重奶香 令到抹茶同牛奶撞得均勻 似LATTE
抹茶曲奇 每天新鮮焗@@ 鬆脆 入味

這餐廳既甜品及晚餐都出色又健康