2023-04-20 970 瀏覽
《尖沙咀環境廣闊有特色同朋友聚會飲一杯》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧講到飲酒嘅地方,好多時又多人又嘈吵,再唔係就係限時由收費貴。今次我就搵到嘅可以同朋友Chill一下嘅酒吧,用咗好多東南亞嘅裝飾,環境寬敞又充滿空間感,一大班朋友嚟到都唔會覺得擠迫。野人 $80講到明野人,咁一定要粗獷啲。杯身已經有原始人嘅圖案,打卡感十足。飲品用左菠蘿汁、鼠尾草、rum 酒,所以味道非常清新,酸酸地好開胃。昨天 $80講到昨天,大家又會唸起啲咩,因為係印象深刻,又一瞬即逝嘅過去。依款飲品用咗圓形底部嘅玻璃瓶,店員會緩緩倒出飲品,瓶內嘅煙霧會慢慢滲出,有一種騰雲駕霧嘅感覺。酒底用左威士忌、有少少甜又有少少苦,好似昨天咁令人回味無窮。一口炸嫩雞$80酥炸嘅外皮,炸粉薄薄地就啱啱好,一咬開香脆又多肉汁。雞軟骨 $60口感非常有嚼勁,又不失雞肉嘅油脂香。薯條 $60飲得酒又點少得薯條,新鮮油炸嘅薯條,外層香脆內裡又綿密,餸酒一流。另外餐廳做緊限時優惠,逢星期日到星期四,每晚九點前落單,都會享有啤酒買一送一嘅優惠,可以用此優惠享受Budweiser 和Corona。不過一大班朋友,就咁飲啤酒
《尖沙咀環境廣闊有特色同朋友聚會飲一杯》

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

野人 $80

昨天 $80

一口炸嫩雞$80
酥炸嘅外皮,炸粉薄薄地就啱啱好,一咬開香脆又多肉汁。

雞軟骨 $60
口感非常有嚼勁,又不失雞肉嘅油脂香。

薯條 $60

另外餐廳做緊限時優惠,逢星期日到星期四,每晚九點前落單,都會享有啤酒買一送一嘅優惠,可以用此優惠享受Budweiser 和Corona。不過一大班朋友,就咁飲啤酒可能冇癮,咁就可以試下佢哋嘅whisky tower $280,足足有3L, 同朋友飲成晚都冇問題。

💫人均$150

如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘
多謝大家!!!