是日岩岩做完一隻job, 所以Lunch就同2個同事去食返餐豐富嘅lunch😂。 二人套餐包炸雞🍗、薯條、水冷麵/魚串湯/凱薩沙律、飲品兩杯,只係$398,都幾抵食~ 三個人食二人套餐都夠飽!☺️ 炸雞方面可以揀黃金鹹蛋炸雞(無骨)或 雙拼炸雞(無骨), 我地想試多d味, 所以就揀左雙拼炸雞(無骨)~☺️ 風味可以二揀一:韓式、蜜糖芥末、甜酸、辣味、雪花芝士、檸檬🍋柚子、黃金鹹蛋, 好多選擇呀!👏🏻👏🏻👏🏻 我地揀左黃金鹹蛋同檸檬🍋柚子~ 炸雞份量十足,每種口味都有4-5件!😌 炸雞即叫即做,上枱時熱騰騰, 皮脆肉嫩又多汁,水準超高! 黃金鹹蛋炸雞炸到脆卜卜, 外皮沾滿鹹蛋黃,鹹香味濃~ 啖啖都是滋味,好味道!值得試!😏 檸檬柚子炸雞是用左韓國柚子蜜淋係炸雞上面,炸雞皮保持炸脆, 醬汁甜中帶酸,清新又唔覺膩~ 薯條🍟有3種口味:原味、芝士、紫菜可選擇, 我地揀左紫菜薯條, 薯條每條都好粗身,外脆內軟, 灑上勁多紫菜,不錯! 魚串湯 鹹香嘅上湯, 浸着韓國魚肉串、娃娃菜、豚肉片、金菇、豆腐、大蔥等, 可以解一解食炸雞嘅油膩~😌 餐飲可以揀果汁、汽水, 仲有健康派蜂蜜檸檬🍋綠茶
是日岩岩做完一隻job,
所以Lunch就同2個同事去食返餐豐富嘅lunch😂。
三個人食二人套餐都夠飽!☺️
炸雞方面可以揀黃金鹹蛋炸雞(無骨)或 雙拼炸雞(無骨),
我地想試多d味,
所以就揀左雙拼炸雞(無骨)~☺️
好多選擇呀!👏🏻👏🏻👏🏻

我地揀左黃金鹹蛋同檸檬🍋柚子~
炸雞份量十足,每種口味都有4-5件!😌
炸雞即叫即做,上枱時熱騰騰,
皮脆肉嫩又多汁,水準超高!
雙拼炸雞(無骨)
黃金鹹蛋炸雞炸到脆卜卜,
外皮沾滿鹹蛋黃,鹹香味濃~
啖啖都是滋味,好味道!值得試!😏
黃金鹹蛋炸雞
檸檬柚子炸雞是用左韓國柚子蜜淋係炸雞上面,炸雞皮保持炸脆,
醬汁甜中帶酸,清新又唔覺膩~
檸檬柚子炸雞
薯條🍟有3種口味:原味、芝士、紫菜可選擇,
我地揀左紫菜薯條,
薯條每條都好粗身,外脆內軟,
灑上勁多紫菜,不錯!
紫菜薯條
鹹香嘅上湯,
浸着韓國魚肉串、娃娃菜、豚肉片、金菇、豆腐、大蔥等,
可以解一解食炸雞嘅油膩~😌
魚串湯
餐飲可以揀果汁、汽水,
仲有健康派蜂蜜檸檬🍋綠茶(冷/熱),正!

因為三個人嘅關係,
所以我地叫多左個墨魚仔辣炒年糕($138),
年糕煙韌Q彈,
韓式🇰🇷辣醬調配得剛好,香甜微辣,幾惹味!
再配上墨魚仔、魚串、蛋等配料,都不錯。
墨魚仔辣炒年糕
雙拼炸雞(無骨)
黃金鹹蛋炸雞
檸檬柚子炸雞