放假好想食刺身 就同朋友嚟咗呢一間銅鑼灣嘅瀛豐放題料理專門店🎉一入到嚟見到店內嘅裝修好光猛 感覺相當整潔乾淨👍🏻而家所有日式嘅放題,都主要係用QR code落單叫嘢食🥰我哋今次除咗食放題,一開始仲叫咗個極品海鮮拼盤送魚子醬💖講明極品海鮮真係全部都係好新鮮嘅海鮮🥰 有鮑魚、青口、長腳蟹蟹腳、螺肉等等 仲要超貼心啲鮑魚、螺肉、青口都幫我哋起咗個肉出嚟~ 再點埋Wasabi 鮮味更加重👍🏻👍🏻重點係長腳蟹蟹腳係超級甜好多汁~ 仲要送埋魚子醬真係可以一試😝另外再叫咗帶子海膽海膽真係超級鮮甜 撈埋帶子食真係勁滿足😍之後就梗係叫返刺身 刺身嘅款式都唔少 刺身都切得比較厚身,所以都好有口感🥰 另外蝦都好大隻好甜😍之後就叫咗啲熱食試吓首先先叫咗湯飲 呢個湯真係超級甜超好飲 唔會係好重藥材味嘅湯 亦都冇味精味 好值得推薦之後呢個係泰式生蠔同平時嘅燒生蠔有啲唔同 會有少少泰式酸味 口感都幾新鮮另外雞腎串口感都好好~超級推薦大家食芝士年糕 呢個真係超級煙韌 熱辣辣又炸到好香真係好吸引 叫完一次又一次🤣🤣同埋呢個係其他放題店比較少見 壽司款式都好多,而且唔會太大嚿可以一次過試晒唔同口味🥳最後就係甜品~
一入到嚟見到店內嘅裝修好光猛 感覺相當整潔乾淨👍🏻

而家所有日式嘅放題,都主要係用QR code落單叫嘢食🥰
我哋今次除咗食放題,一開始仲叫咗個極品海鮮拼盤送魚子醬💖
極品海鮮拼盤送魚子醬

另外再叫咗帶子海膽
海膽真係超級鮮甜 撈埋帶子食真係勁滿足😍

之後就叫咗啲熱食試吓

另外雞腎串口感都好好~

同埋呢個係其他放題店比較少見

壽司款式都好多,而且唔會太大嚿可以一次過試晒唔同口味🥳

最後就係甜品甜品係自助式 自己係出面拎 自己覺得最推薦係泡芙 有兩種口味 另外香芋杯都好香~

估唔到呢間放題有咁多款式可以試 有機會會再同朋友過嚟食~
極品海鮮拼盤送魚子醬