2019-07-02 2262 瀏覽
話說呢間餐廳開咗係屋企附近平時都成日嚟呢度幫襯 食咗幾次覺得價錢性價比質素都幾好所以就推介下比大家呢間餐廳同埋另一間日式餐廳都係同一個集團嘅所以兩間餐廳開咗喺隔離有時都會過咗嚟先至諗食邊間韓國餐廳來講呢間性價比算係幾好價錢唔算貴嘢食都幾好食火山芝士泡菜炒飯 $78食得韓國嘢又點可以無激邪惡乜乜拉絲乜乜呢 今次試吓佢嘅火山芝士炒飯上面鋪滿左拉絲嘅芝士 好滿足☺️☺️☺️芝士炒年糕拌拉麵 🍜 $68基本上黎親一定會叫呢個 價錢又唔貴兩三個人share食呢個都夠飽 入面又有年糕又有魚糕又有拉麵都幾多嘢食 最緊要係又有拉到絲嘅芝士🧀🧀🧀🤭☺️嘢飲我哋就叫咗石榴果醋飲落去有啲似熊仔軟糖嘅味道但係又有汽既 好得意藍天檸檬汽水 🥤 顏色已經覺得好夢幻 飲落去有啲似波子汽水 加檸檬🍋 呢個價錢仲有得飲呢啲嘅特別飲品值呀另外叫咗呢個葡萄梳打汽水好大杯夠三個人share😂😂總括嚟講覺得呢間餐廳好抵食有時兩個餐三個人食都夠食幾飽肚 推薦大家嚟呢度食個晏晝 一啲都唔奢侈一定食得飽肚因為佢仲有無限添加嘅前菜俾大家食

韓國餐廳來講呢間性價比算係幾好價錢唔算貴嘢食都幾好食

火山芝士泡菜炒飯 $78