2024-04-05 213 瀏覽
呢度嘅嘢食味道啱我口味~同埋足料🍲小食拼盤(1~2人份量)呢個小食拼盤非常豐富🥰入面有蔗蝦、炸蝦餅、魚餅、香葉包雞🥰蔗蝦係炸得香脆嘅蝦肉捲,每一口都帶有蝦嘅鮮甜味道同埋蔗嘅香甜味😛炸蝦餅係外層酥脆,入面有嘅蝦肉餡料鮮美多汁😍帶有一種濃郁嘅海鮮香氣🥰魚餅係炸得金黃酥脆嘅魚肉餅💘肉質鮮嫩😎帶有魚嘅鮮味同炸至香脆嘅口感😚香葉包雞係用香葉包裹著嫩滑多汁嘅雞肉🥹入口之後散發出一種香氣四溢嘅味道🤣🍛A5熊本黑毛和牛漢堡咖喱蛋飯A5熊本黑毛和牛漢堡咖喱蛋飯嘅味道真係好濃郁🥰和牛漢堡肉質鮮嫩多汁🥹每一口都帶有濃郁嘅牛肉香氣🙆🏻‍♀️漢堡肉配上咖喱醬汁,味道豐富而濃郁,帶有一種微辣的香氣,令人胃口大開😝蛋飯入面嘅米飯鬆軟香濃,蛋汁滲透其中😋增添了一層滑嫩的口感😉🧆炸豬頸肉佢有一種炸至金黃酥脆嘅外層,每一口咬落去都發出「嘎嘣」嘅聲音🤣豬頸肉本身肉質豐腴😇入口之後肉汁豐富,帶有豬肉嘅濃郁香氣😆炸豬頸肉嘅口感鬆脆,肉質又咬勁,咬落去令人愉悅🥹🥠味醂魚乾味醂魚乾有一種濃郁嘅魚香味🥰帶有一絲絲的甜味同埋醇厚嘅醬汁味😍魚乾本身係經過味醂醃製,因此肉質鮮嫩多汁,入口即化😌味醂魚乾嘅香氣散發出來,令人垂涎欲滴🥹佢可以作為
呢度嘅嘢食味道啱我口味~同埋足料

🍲小食拼盤(1~2人份量)
呢個小食拼盤非常豐富🥰入面有蔗蝦、

🍛A5熊本黑毛和牛漢堡咖喱蛋飯

🧆炸豬頸肉

🥠味醂魚乾
味醂魚乾有一種濃郁嘅魚香味🥰帶有一絲絲的甜味同埋醇厚嘅醬汁味😍魚乾本身係經過味醂醃製,因此肉質鮮嫩多汁,入口即化😌味醂魚乾嘅香氣散發出來,令人垂涎欲滴🥹佢可以作為小食或者配料,增添菜餚嘅風味🤣

🍹落霞(碟豆花+梳打+士多啤利醬)
碟豆花入面嘅豆花嫩滑爽口,帶有一種淡淡嘅豆香味🥹加上梳打飲品,口感氣泡爽脆,令味蕾感到清爽🥰士多啤利醬則帶有甜味同士多啤梨嘅鮮香☺️增添了一層果香的迷人風味😎

總括而言,呢間越南菜都真係好抵食好推薦比大家🙆🏻‍♀️嚟食個下午茶份量都好足夠😉等我下次再嚟試吓佢其他小食☺️