2024-05-12 20 瀏覽
👧🏻🇯🇵 高質日本餐廳-細細個成日去河畔食野 好耐無去過 點知呢度都仲係有咁多好野食😋🍽️ 精選二人餐 $358呢個套餐幾抵食! 連埋加一 人均唔洗$200 仲要都幾豐富下🫶🏻🍴味噌湯🍴日式前菜🍴枝豆🍴和風沙律淨係前菜已經好豐富❤️日式前菜係螺肉 我估應該日日都唔同🤔沙律🥗都幾有驚喜 上面有好多蟹籽同蟹肉🫶🏻另外枝豆都係2人份量🍴鹽燒鯖魚燒得剛好 仲幾多汁 淋上檸檬汁🤤味道好夾👅🍴三文魚刺身總共有4塊 每塊都好厚切❤️🍴雜錦天婦羅推薦🤤好耐都無食過薄粉而真係好鬆脆既天婦羅🍤🥺個炸蝦仲要好足料 真係好大件 同肉質紮實❤️另外仲有炸洋蔥🧅😂好少見 幾特別🍴野菜牛肉鍋個湯底係壽司燒味 甜甜的 再撈埋隻雞蛋食😍❤️好味!🍴日式炒飯係一人一碗😆👍唔使自己裝 個炒飯亦唔會炒到好油或者好乾🍴是日甜品無諗過原來仲有甜品🤣❤️係芒果味既雪糕糯米糍 完美既收尾📍德美壽司@沙田沙田圍路9-11號田園閣地下E號舖
👧🏻🇯🇵 高質日本餐廳

🍴三文魚刺身
總共有4塊 每塊都好厚切❤️

🍴雜錦天婦羅

🍴野菜牛肉鍋
個湯底係壽司燒味 甜甜的 再撈埋隻雞蛋食😍❤️好味!

🍴日式炒飯
係一人一碗😆👍唔使自己裝 個炒飯亦唔會炒到好油或者好乾