2023-11-07 73 瀏覽
放工第一時間就係醫肚😂今次同同事簡咗一間小清新感覺嘅西餐廳,餐廳環境幾舒服,門口放左兩隻小鹿,枱與枱之間空間感亦好夠 ,啱曬一班朋友聚餐。我地坐咗十分鐘心大心細樣樣都想食,就索性簡咗set for 2 $438,兩份沙律/湯+一份主菜+一份飯/意粉+2杯飲品,好抵食!★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★🔸德國豬手扒-德國腸-炸薯角豬手係已經拆骨上,餐廳超級細心👍🏻食落方便好多,豬手皮脆而肉質啱啱好,點埋蜜糖芥末醬,味道勁夾!德國腸外層都係脆皮,肉味亦好濃,仲有埋酥脆香口嘅薯角,真係好滿足😋🔸虎蝦-小龍蝦-龍蝦汁扁意粉意粉軟硬適中,醬汁香濃唔會過鹹,仲掛到汁添😊虎蝦有4隻,開左邊所以好方便食,咬落爽口彈牙!🔸餐湯餐湯係甘荀湯,口感好滑,味道香甜

🔸德國豬手扒-德國腸-炸薯角

🔸虎蝦-小龍蝦-龍蝦汁扁意粉

🔸餐湯
餐湯係甘荀湯,口感好滑,味道香甜