2023-02-25 328 瀏覽
網上搵到呢間叫Papa的外賣店,價錢唔貴,睇餐牌仲幾啱食,一於同朋友叫呢間先。見近近地就自己上去pick up,大廈唔難搵,不過架𨋢要拉閘真係有啲唔慣呀。一早落左單,去到㩒個門鐘就有得拎,非常有效率👍見天氣咁好,同朋友到左觀塘海賓到開餐,嘩,原來呢度平日都好多人帶地壇黎野餐喎,呵呵,我哋就食香噴噴嘅外賣🤭🐖豬腩肉飯配香草雜菜汁🍚自己點左豬腩肉飯,有四大片腩肉,多肥少瘦加上豬皮燒得香口真係幾正,入口有滿滿的豬油,好滿足😝香草汁幾啱口味,多汁正好撈飯食,配料有紅蘿蔔同椰菜仔,有肉有菜啱晒啦。🐂牛肋條飯配紅酒燒汁🍚朋友叫左牛肋條,牛就梗係要配紅酒汁啦😛炆得好入味,啱啱肉正呀,配菜同樣係紅蘿蔔同椰菜仔。🐓Papa Yellow🥗另一位就話要健康啲食沙律戒澱粉質喎,叫左個Papa yellow,有牛油果、蕃茄、芒果、雞肉同沙律菜,都幾大碗喎,仲有啲藜麥添,抵食過便利店嘅沙律餐😆朋友表示滿意👍人均五十蚊左右就食飽飽,正🤤

🐖豬腩肉飯配香草雜菜汁🍚

🐂牛肋條飯配紅酒燒汁🍚

🐓Papa Yellow🥗

人均五十蚊左右就食飽飽,正🤤
2023-02-24
外賣自取