我同我個friend去咗元朗嘅野川拉麵の深燒食堂食野傾計 果日係平日 差唔多7點鐘到咗 都唔算多人 坐咗陣個場就開始滿我哋兩個人叫咗一份三文魚刺身 一份帶子刺身 兩隻生蠔 一份泰式生蝦 一串燒牛舌 同埋一碗雪場蟹柳讚岐手打烏冬三文魚刺身肥厚鮮甜 值得食HKD38就可以食到咁多塊帶子刺身 好新鮮 超抵食生蠔HKD15一隻 要求唔會好高 都過得去泰式生蝦比較冇咁出色 佢配嘅醬嘅味道有D奇怪 所以都係點豉油算另外我哋叫咗個雪場蟹柳讚岐手打烏冬 揀嘅湯底係血池地獄湯底 淨係聽個名就覺得辣😈由於我平時食得好辣 所以呢個辣度對我黎講唔係真係好辣 最多係中辣左右個湯底係正嘅 烏冬都正正常常 食到辣嘅朋友可以試下燒牛舌好好食 夠厚 燒嘅時間啱啱好我哋兩個人叫咗咁多野食 有埋刺身同生蠔 都係HKD245 真係好抵食 絕對值得推薦👍
三文魚刺身

三文魚刺身肥厚鮮甜 值得食