同朋友係旺角搵食,醒起係創興有間火鍋放題未食過,就決定去試下。位置非常方便,環境好大,座位闊落😆食足2.5小時,包你一定飽😛依家1900前埋單離座仲每位減$40😏佢地個任食鴛鴦火鍋性價比高,有多款湯底可選擇,有辣同唔辣架🤣我地揀左皮蛋湯同藥膳湯底😚滾起身都香噴噴位於入口有間黃巴士,兩邊都有唔同種類食物揀,包括有丸類、芋絲、台灣香腸、餃子、油炸鬼、菇類及蔬菜等🤩有多種肉類可供選擇,包括頂級梅花牛、牛小排、牛五花同豬肉等。肉質鮮嫩多汁,脂肪分佈均勻,好有咀嚼口感😍另外仲有蝦類、脆肉鯇、鯇魚片、青口同雞子等,全部都好新鮮😎飲品櫃好大好多野揀🤩有啤酒、汽水同茶類。仲有豆漿同咖啡飲🤤甜品都有多種選擇😚有蛋糕、雪條、泡芙、雪糕同糯米糍等。我地就揀左movenpick雪糕😌有雲呢拿、朱古力同士多啤梨味☺️岩哂一家人黎食🤣唔好錯過有個手工甜品區,會有師傅即場整pancake,鍾意pancake既朋友唔好錯過🫶🏻馬辣台式鴛鴦火鍋 (創興廣場) (旺角)📍旺角彌敦道601號創興廣場14樓
位置非常方便,環境好大,座位闊落😆

我地揀左皮蛋湯同藥膳湯底😚滾起身都香噴噴

另外仲有蝦類、脆肉鯇、鯇魚片、青口同雞子等,全部都好新鮮😎

飲品櫃好大好多野揀🤩有啤酒、汽水同茶類。仲有豆漿同咖啡飲🤤

岩哂一家人黎食🤣

馬辣台式鴛鴦火鍋 (創興廣場) (旺角)
📍旺角彌敦道601號創興廣場14樓