2019-01-18 166 瀏覽
約左朋友係中環行街食野,朋友建議想食壽司,我就記得lunch買飯既時候經過過呢間店,個招牌好吸引人,又知佢賣壽司,就建議入去試下。位置唔多,好彩都有位坐。先有張mean睇睇,睇岩就畫落去再去櫃台order~超多選擇,樣樣都想試下啊!結果真係叫叫下,叫到成台都係🤣仲有得自己選擇配料整卷物!78就有得選擇!咁我地就先自己整個特別壽司先!選擇哂自己鐘意既野!🤣有5個step,跟住剔就可以為自己配款卷物啦!咁我地鐘意饅魚、牛油果、飛魚子、玉子!做出黎就係咁樣架啦~入面d料好新鮮,咁既價錢又大舊 正啊!好抵食!另一個朋友既自選就係 蘆筍 吞拿魚 牛油果 好清新 雖然怪怪地🤣但朋友有選擇權!選擇哂自己鐘意食既野,店員又整得靚,即刻覺得好正又叫左d壽司食下啦~三文魚、帶子。每客3件!都好新鮮啊!Chick Chick雞 $70橙綠魚子都有,增加口感,又有牛油果同雞,舊雞好滑!好味Sea Monster 紫薯粉整到成件事好靚~仲有d蝦仔係上面,好香口啊!Crunch 呢個第一位既卷物,簡簡單單但有好多菜,仲有三文魚同玉子,清新得黎又有我鐘意食既兩樣野,正,舊玉子真係好滑~Philadelphia牛油果

超多選擇,樣樣都想試下啊!結果真係叫叫下,叫到成台都係🤣

有5個step,跟住剔就可以為自己配款卷物啦!

又叫左d壽司食下啦~三文魚、帶子。每客3件!都好新鮮啊!

Chick Chick
Sea Monster

Crunch

Philadelphia牛油果面 內面有芝士 ,呢個係成餐既至愛!芝士同三文魚同舊飯好夾,好香芝士味,加埋面頭d牛油果同魚子,成件事太幸福了!
Philadelphia

C-Dragon 面頭既軟殼蟹炸到好香口,好味啊!三文魚又大舊新鮮!鐘意軟殼蟹必食!
C-Dragon

火炙吞拿魚,半生熟既邊界~有火槍燒過既開味,又有魚既鮮味~好食

Cali salmon 蟹柳條係哂上面 入面就有三文魚,好夾好好味,個汁又正!一次滿足兩個願望啊~
Cali salmon

最後飲品就自己拎完去比錢就得~我拎左波子汽水啊!好日本feel啊,細個回憶返哂黎~

• Philadelphia Roll