位於銅鑼灣的大瀛喜日本料理,估唔到平日午市放題也非常滿座!好彩今次有先預約,同朋友已經唔係第一次試,空間感夠同時分咗卡位,非常適合同家人朋友聚餐嚟🫶🏻裝修簡潔雅致,讓人感到舒適自在。食放題梗係要睇食物種類,除咗電子落單出餐夠快,款式都夠晒豐富,一般嘅日本料理,好似刺身、壽司、炸物、湯品、燒烤等等全部齊晒,滿足不同口味的人選擇。會有埋唔同嘅海鮮款式,壽司款式創新、入口味道有甜美或清新爽口,亦有香辣口味,令人回味無窮。值得推薦的是他們的刺身,新鮮度一流,魚肉鮮嫩,口感鮮美,每一口都散發著迷人的香氣。此外,他們的炸物也非常出色,炸得恰到好處,我鍾意佢哋嘅炸蠔,外酥內嫩,不油膩,非常開胃。出面仲有半自助嘅熟食湯品,也十分美味,雞湯清爽不膩口,非常適合在炎炎夏日享用。飲品櫃亦都有齊所有種類飲品,汽水、紙包飲品、果汁、茶樣樣都有,服務都十分出色,員工熱情有禮,讓人感到賓至如歸。

放題梗係要睇食物種類,除咗電子落單出餐夠快,款式都夠晒豐富,一般嘅日本料理,好似刺身壽司、炸物、湯品、燒烤等等全部齊晒,滿足不同口味的人選擇。會有埋唔同嘅海鮮款式,壽司款式創新、入口味道有甜美或清新爽口,亦有香辣口味,令人回味無窮。

2023-07-11
  • 刺身拼盤