2022-12-20 61 瀏覽
一入去就覺得環境都好靚,牆上都畫左好多有關台灣既畫,或者係台劇既圖,畫得好似!!望下望下都好掛住台灣🥹🥹不過見到佢餐牌上既野食多款式之餘,仲好抵食😍😍我地叫左豐盛台灣牛肉湯麵、雞翅沙茶乾拌麵、炸物拼盤、芋泥奶凍吐司、黑糖芋芋鮮奶、蜂蜜仙草,牛肉麵既牛肉好軟身,而且好入味,同埋都幾大舊,麵都都好彈牙,好食🥰🥰,沙茶乾拌麵就重口味多d,個麵底麵係同牛肉麵個款一樣,沙茶醬都好夠,食極唔停口呀!!!至於個拼盤就岩曬咩都想試下既我啦,值得一得既係番薯條仲有配埋酸梅粉,完全就係係台灣食到既味道☺️個吐司仲好超級吸引,個包本身已經烘到好脆,加埋超多芋泥,仲有奶凍,加埋一齊食真係perfect🤪飲品方面,芋芋鮮奶入面既芋蓉十分之多,而且唔算好甜,蜂蜜仙草既仙草份量都好多,加埋茶真係好夾☺️☺️見到佢既甜品都好特別,有台式刨冰,都好好食甘,真係要搵一日來試試佢🥰🥰
雞翅沙茶乾拌麪
豐盛台灣牛肉麵