2024-04-03 25 瀏覽
呢間喺元朗嘅酒吧西餐廳,今次食完覺得性價比好高,食物質素好,食材都好新鮮,仲要無收取+1服務費🥹間中星期日夜晚更加有live band睇。好啱帶埋幾個朋友仔過嚟飲下嘢睇表演放鬆下🗣️環境都幾有氣氛,有室內同室外位置😎烤澳洲黑安格斯牛西冷配黑椒燒汁🥩我地揀咗五成熟,煎得啱啱好,唔會over cook,食落肉質好軟腍,仲保留到肉汁😋牛扒另外仲可以選擇配飯,意粉或者薯條。今次我哋揀咗薯條,呢度嘅薯條係充滿薯仔蓉嘅薯條🍟蟹肉海膽意大利飯超級鮮味嘅意大利飯,食得出每啖都好多蟹肉絲,夾埋海膽一齊食,超級邪惡!🦀比起平時食嘅意大利飯,感覺冇咁濟。可能係因為海鮮嘅甜鮮味。🤣香煎法國鵝肝配多士🍞鵝肝既油香沾滿晒喺多士度,兩啖食完,好滿足!海膽蟹籽原隻即開生蠔🦪生蠔好新鮮,配埋海膽同蟹籽,食落去更加多層次!忌廉洋蔥椰菜花湯 餐湯好creamy,質地濃厚,甜甜地好開胃。飲品一杯叫咗有酒精,一杯叫咗冇酒精Cocktail 白桃貝里尼🍑有少少桃既果蓉係底,味道幾清新,好啱女仔飲!🍹Soft drink 芒果楊枝🥭呢杯冇酒精既,入邊有芒果汁,椰奶同埋少少西柚絲。飲落去真係好似食緊楊枝甘露🤣呢杯好飲到好快飲晒!

烤澳洲黑安格斯牛西冷配黑椒燒汁🥩

蟹肉海膽意大利飯

香煎法國鵝肝配多士🍞
鵝肝既油香沾滿晒喺多士度,兩啖食完,好滿足!

海膽蟹籽原隻即開生蠔🦪
生蠔好新鮮,配埋海膽同蟹籽,食落去更加多層次!

忌廉洋蔥椰菜花湯
餐湯好creamy,質地濃厚,甜甜地好開胃。

飲品一杯叫咗有酒精,一杯叫咗冇酒精
Cocktail 白桃貝里尼🍑
有少少桃既果蓉係底,味道幾清新,好啱女仔飲!🍹

Soft drink 芒果楊枝🥭