2017-08-31 151 瀏覽
又去工廈開餐啦根據去工廈開餐經驗, 地方大乃是常識吧, 呢度亦唔例外, 昏暗燈光, 路線似走工業風呢度八點前都有HAPPY HOUR, 某酒類有買1送1優惠呢度仲有電子飛標機, 可以一邊飲野一邊測試下自己眼界, 用黎減下壓都不失為唔錯既玩兒!餐牌上提供小食, 沙律, 肉類, 意大利粉/飯類及薄餅, 選擇都算幾多點左呢個抵食二人餐 ($398), 包沙律, 2餐湯, 1主菜, 1意粉/飯類, 2餐飲先送上呢份田園沙律, 份量都夠二人分享, 加點黑醋汁撈均, 酸甜味道夠醒神!是日餐湯為南瓜蟹肉忌廉湯, 質感幾滑, 飲落原來仲有少量蟹肉, 增加口感, 味道有少許南瓜既甜味!身為芝士控的我, 呢客炸芝士條當然走唔過我既五指山, 香脆外皮包住內軟既芝士餡, 食起黎可以拉出絲既效果, 好味道!主菜點左呢客法式原隻烤春鷄, 以鐵PAN上可保持食物溫度, 伴以原個蒜頭及蕃茄及燒汁先試原味無點汁, 鷄肉烤完仍然可以保持肉汁, 可以唔點燒汁都夠味道而個鷄皮無脂肪, 烤得好薄脆, 食得安心!賣相精美既黑松露野菌意大利飯上枱啦, 飯粒索晒香滑醬汁, 配上有咬口既野菌, 食起時亦聞到黑松露既獨有香味, 幾方面配
又去工廈開餐啦

呢度八點前都有HAPPY HOUR, 某酒類有買1送1優惠

炸芝士條

法式原隻烤春鷄

賣相精美既黑松露野菌意大利飯上枱啦, 飯粒索晒香滑醬汁, 配上有咬口既野菌, 食起時亦聞到黑松露既獨有香味, 幾方面配搭得相當唔錯!
黑松露野菌意大利飯

餐飲叫左2杯凍檸茶, 茶味幾濃, 可解之前食物既膩感!

食食下聽到有人唱歌, 原來呢度有LIVE BAND架, WOW.....雙重享受, 呢度無論飲野吹水或開餐都係唔錯既選擇!
炸芝士條
法式原隻烤春鷄