2017-07-21 655 瀏覽
👻吃貨平食印度中東美食🙏🏻CP值高😍咖哩雞當然要配烤餅先好食😂👍🏻 烤餅控🙋🏼🙆🏼==========================•香料薄脆$15/4塊 咸脆餅配上青瓜 紅椒 洋蔥 小清新 賣相同味道都有少少似墨西哥薄脆 唔洗沾醬 都夠味 而且食落幾開胃😄當前菜食都唔錯👍🏻•印度田園沙律$28 哈哈 呢個田園沙律 偽文青同大胃D都覺得自己好似🐰 青瓜 紅蘿蔔 蕃茄 洋蔥切片上 紅蘿蔔超脆 爽身🥕 加d檸檬汁 更清新 健康!•蒜蓉烤餅$18 偽文青最愛烤餅 仲要有3大塊 烤餅夠鬆軟 若再多d蒜蓉更正更香🙊•牛油烤餅$16 大胃D覺得牛油烤餅好食d 烤餅香軟 仲可以將餅一層一層撕開 慢慢食 但好似食極都食唔完咁😂•濃汁忌廉雞$62 我地點了小辣 又唔覺得辣 但幾香咖喱味 而咖哩雞肉唔鞋 都幾大舊 有6舊 咖哩配烤餅是絕配 正啊😄•牛肉餅$35/2件 牛肉餅多汁 一切落去 d汁即刻標哂出黎 都多牛肉 但牛味就欠奉 且餅底厚左少少 如果個皮可以薄d 口感更佳😅•紅燒牛肉麵$55 係咪好搞笑呢?印度中東餐廳食紅燒牛肉麵 查實我地都係第一次!中東版牛肉麵湯底味道帶有少少甜 幾特別 大胃D幾鐘
[元朗] 👻吃貨平食印度中東美食🙏🏻CP值高😍
咖哩雞當然要配烤餅先好食😂👍🏻 烤餅控🙋🏼🙆🏼
==========================

•紅燒牛肉麵$55 係咪好搞笑呢?印度中東餐廳食紅燒牛肉麵 查實我地都係第一次!中東版牛肉麵湯底味道帶有少少甜 幾特別 大胃D幾鐘意 配上中型sizes既上海麵 麵質會幼一點 又唔會太腍 又有口感 而且紅燒牛肉都炆得幾腍幾入味 唔錯👍🏻

===========================
此小店家庭式經營 老闆娘都好好客 有請我地食巴基斯坦芒果作飯後果 芒果都幾甜 但味道同平時食既芒果唔同😂😂雖然係幾甜 但食唔慣😄
食物質素都唔錯 份量足 價錢平 服務態度好 琴晚我地兩個人食都係$229 比預期中的平!絕對有下次啊!
==========================
  • 紅燒牛肉麵