那晚上同好友補祝生日,鐘意影相打咭嘅佢,所以就黎左哩度試下一試即刻愛上之前睇過哩度sell粉紅色嘅食物,當然唔少得哩個螢光粉紅嘅打咭影相位哩度sell 休閒,所以有個area係坐地下,好似日式嗰種嘅座位,不過好姊妹係長腿女神,所以就坐翻正常枱就算了哩度嘅飲品種類都好多,而且都好有特式。先嗌哩度最多人嗌嘅招牌鳥語飲品,影相一流,飲落亦唔會得個甜字見佢吸管都係好有心思咁樣整左個心型士多啤梨控嘅我就叫左士多啤梨乳酪,雖然唔係啲咩特別飲品,不過哩度係調配得好好,好creamy之餘亦好濃士多啤梨味叫左店員推介嘅富士山豚肉咖哩飯,佢嘅飯好特別,唔淨止係得個色,說不出嘅特別,而且份量其實好多!最後2個人share 都食唔曬不過佢啲咖哩就稍為稀左啲無咩咖哩味,可以濃味小小配菜嘅豚肉亦都好鮮味,加埋各種唔同嘅菇,難怪咁多人叫重點推介佢哩度好有特式嘅意粉佢個三文魚煎得好有心機,真係外脆肉軟,個火喉較到剛剛好而且紅菜頭意粉加埋隻溫泉蛋,好夾之餘亦好有新意,必叫佢哩度嘅甜品係每日都唔同,見佢有個特別嘅培茶蛋糕就嗌左黎同佢切名係我預先打黎叫佢寫定的,真心寫得好工整蛋糕嘅茶味濃,好特別,一試難忘!再次祝我認識14
那晚上同好友補祝生日,鐘意影相打咭嘅佢,所以就黎左哩度試下
一試即刻愛上

哩度嘅飲品種類都好多,而且都好有特式。

鳥語

見佢吸管都係好有心思咁樣整左個心型

士多啤梨乳略

富士山黑豚肉咖哩飯

不過佢啲咖哩就稍為稀左啲無咩咖哩味,可以濃味小小
配菜嘅豚肉亦都好鮮味,加埋各種唔同嘅菇,難怪咁多人叫

三文魚柳伴紅菜頭意粉

重點推介佢哩度好有特式嘅意粉
佢個三文魚煎得好有心機,真係外脆肉軟,個火喉較到剛剛好
而且紅菜頭意粉加埋隻溫泉蛋,好夾之餘亦好有新意,必叫

培茶蛋糕
名係我預先打黎叫佢寫定的,真心寫得好工整
蛋糕嘅茶味濃,好特別,一試難忘!
再次祝我認識14年嘅好姊妹生日快樂

2018-05-28