2023-11-27 719 瀏覽
前排同閨蜜慶祝生日準備左特別既生日卡,想準備埋特別既餐廳,發現左呢間可以將相印上飲品到既Curator Art & Cafe餐廳環境都幾細,枱與枱之間有啲狹窄女店員服務好好,因為早過閨蜜到,要準備surprise,未入座我已經好多問題咁,但佢都好有耐性,入座後都好細心 夢幻早餐 Breakfast Fantasy 💰158上枱已經“嘩”,擺碟幾靚,好大份,而且都好多好足料,暫時係我食過既all day入面比較對得起個價錢,味道都唔錯 火炙尼斯吞拿魚沙律 Tuna Takaki Nicoise Salad💰138都係好大份,因為濕疹關係,當日試唔到個吞拿魚,有啲可惜,但朋友話味道都ok 炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁 Deep-fried Squid with Truffle Sauce 💰98um...極之失望,唔抵食,好大陣油益味,係食一兩件已經停手,估唔到係咁 是日蛋糕 💰78藍莓芝士蛋糕配雲尼拿雪糕幾好食,唔漏,藍莓味幾出,雪糕奶味濃啲 洋甘菊柚子茶 Chamomile Citron Tea💰58正常野,茶包沖,但如果個茶包可以浸低啲就好啦 藝術打印朱古力 Artsy Print Ch
前排同閨蜜慶祝生日
餐廳環境都幾細,枱與枱之間有啲狹窄

夢幻早餐 Breakfast Fantasy 💰158

是日蛋糕 💰78
藍莓芝士蛋糕配雲尼拿雪糕
幾好食,唔漏,藍莓味幾出,雪糕奶味濃啲

正常野,茶包沖,但如果個茶包可以浸低啲就好啦

藝術打印朱古力 Artsy Print Chocolate 💰98
一定要凍既,應該熱會整溶幅相?
爭札印“同閨蜜既合照”定“閨蜜鐘意既公仔”,最後男人話合照咁老土
一上枱又係“嘩”,真心靚,不過色素都幾勁,不過打卡真係一流既