黎到觀塘be leaf,同朋友2個食左3樣嘢,一人一款飲品,好味😋環境又好坐首先,飲品好快送到,我飲曼越莓玫瑰紅棗茶,朋友飲Grapefruit summer soda,再叫左個軟殼蟹意粉,泰式拼盤,最後來一個甜品,提拉米蘇疏乎厘,有驚喜,必食推薦😝😝蔓越莓玫瑰紅棗茶,好足料,味道好濃,紅棗嘅甜味好出,對女士又好養生,餐廳仲會好好幫手refill熱水🥰🥰朋友既Grapefruit summer soda,唔記得咗影, 但味道都好Refreshing,顏色亦都好靚。咁講吓個軟殼蟹意粉,軟殼蟹好脆口,份量多,意粉個汁都幾好味,蕃茄仲有啲配菜酸酸地,都幾開胃😋推介。泰式小食拼盤,好多,種類亦都唔少,分別有豬頸肉、菠蘿、雞肉串、扎肉餅,仲有沙律做配菜,我同朋友一見到都覺得好豐富。雞肉串都好大串,配埋個汁,好好食🥰但有驚喜既係豬頸肉, 好爽口好大塊😝扎肉餅就正正常常,但配埋個泰式嘅汁,都幾好食。可以睇到肉嘅份量其實真係多,我哋兩個人食一路傾偈一路慢慢食,都好飽!但最後,我哋嚟到點可以錯過佢哋必試既自家製疏乎厘pancake,於是我哋叫咗個提拉米蘇疏乎厘pancake,心諗我哋都可能未必食得晒,但

雞肉串都好大串,配埋個汁,好好食🥰
但有驚喜既係豬頸肉, 好爽口好大塊😝
扎肉餅就正正常常,但配埋個泰式嘅汁,都幾
好食。

但最後,我哋嚟到點可以錯過佢哋必試既自家製疏乎厘pancake,於是我哋叫咗個提拉米蘇疏乎厘pancake,心諗我哋都可能未必食得晒,但係一上到枱, pancake嘅外型好靚好打卡able, 一食個種口感,更加係食極唔停😋😋好快食晒! 都算係我食過數一數2好味,佢口感好空氣感,提拉米蘇醬,同忌廉,唔會太膩,pancake嘅口感,同啲將配合得好好, 好好味😋大推呢個
提拉米蘇疏乎厘pancake

最後講吓個環境,真係好有Bali 嘅感覺
提拉米蘇疏乎厘pancake