2023-12-08 4773 瀏覽
朋友想揾地方飲野,㨂左呢間貪佢個靚景😌 飲下食下之餘又可以打下卡佢啲cocktail好多選擇,款式都好特別order 左杯0 watermelon martini 西瓜加gin?飲落完全同想像唔同,酒精味唔算濃,味道還好😂😂我飲唔識點形容🫣🫣 有啲似層相識咁😬小小一杯,好快飲完,再叫多杯👀👀beet me softly😆貪個名幾得意,平時都會食下紅菜頭,所以點左黎試。飲落好似紅菜頭果汁,有甜味,唔會有草青味,無咩酒味,易入口😋因為我唔鍾意酒精味道太濃烈,所以I like it😬除左飲,點少得食呢?我哋叫左小食送酒,本身諗住叫cold cut,但同啲cocktail唔好似唔太夾,最後㨂左BBQ pulled pork maritozzi sandwich (3 pieces)手撕豬肉三文治Waiter好helpful, 見我地飲緊野,幫埋我地淋上醬汁👍🏼👍🏼個包好鬆軟,豬肉好腍,醬汁甜甜地,香濃野味,一啖接一啖,好快清晒,推介👏🏼👏🏼另外仲有每次飲酒必備嘅薯條-Truffle French fries😂簡單就係最好,啱啱炸起,又熱又脆,仲有淡淡嘅松露味😌邊傾邊食邊飲,不過份量少左啲😛調酒
朋友想揾地方飲野,㨂左呢間
貪佢個靚景😌 飲下食下之餘又可以打下卡
佢啲cocktail好多選擇,款式都好特別

order 左杯

0 watermelon martini

beet me softly
因為我唔鍾意酒精味道太濃烈,所以I like it😬
除左飲,點少得食呢?

調酒師好nice👍🏼👍🏼👍🏼好細心介紹👍🏼👍🏼👍🏼
個景又靚,啲嘢食又唔錯👍🏼👍🏼👍🏼會想再黎

• 手撕豬肉意大利包