🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍝🍝🍝🍝🍝🍴🍽🍴🍽🍴🍽-餐廳成個裝修真係少女心爆發,每個地方都好適合打卡。意想不到地啲意粉都相當有水準,賣相精緻之餘味道亦都好出色。係黃店同訂座平台既加持之下,真係超級推薦大家去試下😳。-🥢Wasabi x 忌廉蟹柳蟹籽意粉 $124 🆙-本身睇menu個時覺得呢個配搭都幾怪,不過因為想食蟹柳所以都本著試伏既心嗌咗🤣,點知真係出奇地好食!醬汁好重wasabi味,濃郁得黎又帶微辣,不過一啲都唔會嗆鼻,反而同忌廉溝埋之後味道平衡且討好,仲帶些許甜味。 -🥢二重奏忌廉煙肉芝士貓耳朵 $118 🆗-貓耳朵比較厚身,食落幾煙韌亦都好掛汁。醬汁方面非常creamy,雖然都拉到下絲不過芝士味唔重,食落有啲淡口😭。如果有多少少煙肉應該會更加出色🥸。-🌟評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8/10-📌訂座平台長期都有5折/ 6折😳唔同時段都可以留意下!-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍝🍝🍝🍝🍝🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍝🍝🍝🍝🍝🍴🍽🍴🍽🍴🍽
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8/10
📌訂座平台長期都有5折/ 6折😳唔同時段都可以留意下!
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍝🍝🍝🍝🍝🍴🍽🍴🍽🍴🍽
Wasabi x 忌廉蟹柳蟹籽意粉