2019-01-17 378 瀏覽
同妤耐無見既舊同事食飯,所以佢特登左間可以傾計既cafe去啦🥰地點在尖沙咀,係地鐵站行過去要大約7分鐘餐廳裝修幾靚,有粉紅字燈、🌿熱帶葉子植物係Instagram打卡背景📸,幾chill既樣🥳座位可以揀塌塌米、窗邊沙發(我地book左坐呢度,椅子有點矮,腳有點頂住,唔舒服😟)、普通餐桌下次可能選普通餐桌會坐得舒服d~🤔我地叫左幾樣野share食~👑🥢明太子忌廉汁意粉配三文魚子👑個明太子醬好濃,好creamy,配埋大大粒三文魚子,一流!爭d想lam埋隻碟!👍🏻👍🏻🤤🥢秘製牛油果忌廉海鮮意粉🤩🥑淨係個賣相都好靚,佢用牛油果砌左朵花出黎,好靚!🥰牛油果分量好多,海鮮好足料,一點也不hea!👍🏻蝦也很彈牙!牛油果控必點!😏🥢豚肉生姜燒牛油果飯🥴🥴❌是我點的,有d伏,個牛油果醬個個飯唔match,食剩左!😖🥛🥑🍌牛油果香蕉抹茶奶昔牛油果同香蕉係我心目中都係creamy類既野,但呢杯野飲落好fresh喎!Surprise!😋☕️☁️榛子朱古力配懸浮棉花糖 📸打卡必備,超CUTEEE~ 🥰用BOOMERANG影好得意!味道就是甜,沒有特別!🙂(我影得比較差)🥢薯條配雙色醬牛油果松露蛋黃無得輸既組合,好難
地點在尖沙咀,係地鐵站行過去要大約7分鐘
餐廳裝修幾靚,有粉紅字燈、🌿熱帶葉子植物
係Instagram打卡背景📸,幾chill既樣🥳
下次可能選普通餐桌會坐得舒服d~🤔

我地叫左幾樣野share食~
👑🥢明太子忌廉汁意粉配三文魚子👑
明太子忌廉汁意粉配三文魚子

🥢秘製牛油果忌廉海鮮意粉🤩🥑

🥢豚肉生姜燒牛油果飯🥴🥴❌
是我點的,有d伏,個牛油果醬個個飯唔match,食剩左!😖
豚肉生姜燒牛油果飯

🥛🥑🍌牛油果香蕉抹茶奶昔
牛油果香蕉抹茶奶昔

☕️☁️榛子朱古力配懸浮棉花糖
榛子朱古力配懸浮棉花糖

🥢薯條配雙色醬牛油果松露蛋黃
無得輸既組合,好難整得難食!清哂!👌🏻👌🏻
薯條配雙色醬牛油果松露蛋黃

🥢柚子蜜糖雞翼
一樣係好難整得難食既一個小食,不錯!👌🏻👌🏻
柚子蜜糖雞翼

2019-01-08