2019-07-01 99 瀏覽
朱古力軟心伯爵茶班㦸配北海道牛奶雪糕早排朋友生日 諗住幫佢慶祝一下 然後去左呢間幾出名 係list好耐 而且仲可以+$25叫佢寫個birthday msg係個pancake牒度👍🏻但25真係有啲貴 pancake 望落好靚💕係牛奶雪糕topping 仲有朱古力醬 提子香蕉藍莓士多啤梨做裝飾 朱古力夾心 班㦸得一塊不過呢 食落冇ig講得咁正😖可能係自己期望太多 塊pancake好薄 煙韌同唔太鬆軟...食落感覺厚實👹 入面朱古力雖然cover左小小伯爵茶味 加埋雪糕都okay但個軟心其實得好小同埋個醬好稠 整體感覺普通🧐上到去都係食環境 覺得1塊薄班㦸就85有啲貴😵 杯皇室伯爵鮮果茶就幾唔錯 好多生果好足料又唔會太甜 btw下次都會再去試其他味 睇下會唔會有分別🤔或者食正餐
朱古力軟心伯爵茶班㦸配北海道牛奶雪糕
Signature  earl  grey  pancake

杯皇室伯爵鮮果茶就幾唔錯
好多生果好足料又唔會太甜
btw下次都會再去試其他味 睇下會唔會有分別🤔或者食正餐
2019-01-11
  • Signature  Earl  Grey  Pancake