支持黃店🖐🏾☝🏾成個舖頭都好有格調,好香港,我哋叫咗炸魷魚圈、鹹蛋黃牛油果pizza、紫薯蛋糕、咖啡沙冰、青檸冰(唔記得我朋友叫咗咩飲)炸魷魚圈:值得一試,唔粉,魷魚圈好好咬,但唔係韌都咬唔開嗰種,can try 鹹蛋黃牛油果pizza:好特別嘅配搭,pizza係薄嘅餅底,無諗過咸蛋黃同牛油果又幾match,加埋蟹柳,very nice焦糖脆脆咖啡沙冰:我平時唔鍾意飲沙冰,因為嫌沙冰融得快,啲冰水會溝稀左啲咖啡味,但依杯又無喎,好濃嘅咖啡味,又夠凍,甜咗小小,接受到,不過飲咗依杯嘢就覺得紫薯蛋糕無味😂紫薯蛋糕:欣賞連隻碟都係凍嘅甜品,不過餅底太硬,所以無食到,唔甜,有好香嘅紫薯味
支持黃店🖐🏾☝🏾

焦糖脆脆咖啡沙冰