嚟長洲放鬆一日,就搵咗呢間cafe坐食個tea~😚果日星期四兩點左右去到,cafe都坐滿曬,所以周末去可能就要預少少時間等位喇~同朋友share咗一個奄列套餐同甜品拼盤🍰🧁奄列套餐 ($46)🍳奄列可以自己揀餡料,今次就揀咗煙肉同蘑菇🥓🍄 兩種配料都煎得恰到好處,非常香口,而且煙肉同爽口嘅蘑菇好夾。蛋亦煎得啱啱好,咬落去仲有少少蛋漿會流出嚟~😋😋多士上面加咗煉奶,雖然好邪惡😈,但係甜甜哋嘅多士配奄列真係冇得輸!套餐會包埋飲品,今次就叫咗檸檬柚子茶🍋,暖粒粒、潤喉,啱晒秋天飲。加上呢個價錢!真係值得一試!精選甜品拼盤($118)🍨🍮🍦🍰🧁一次過滿足你四個願望嘅拼盤!可以有唔同嘅甜品選擇,今次就揀咗tiramisu、豆腐雪糕、布丁燒、焦糖脆脆豆腐卷😍呢個拼盤果然係鋪頭嘅招牌,賣相用嚟打卡冇得輸!不過建議大家同2-3個朋友share,因為食到後半段實在太滯太甜🤣個人最鐘意豆腐雪糕,因為其他甜品都偏甜,但係淡淡哋嘅豆腐雪糕就可以中和返,豆腐香味喺後入面散開嘅感覺真係太令人回味🥰🥰
嚟長洲放鬆一日,就搵咗呢間cafe坐食個tea~😚
同朋友share咗一個奄列套餐同甜品拼盤🍰🧁
奄列套餐

奄列套餐 ($46)🍳
加上呢個價錢!真係值得一試!
精選甜品拼盤

精選甜品拼盤($118)🍨🍮🍦🍰🧁
一次過滿足你四個願望嘅拼盤!
2021-11-11
奄列套餐