2023-10-06 204 瀏覽
朋友生日來這裏慶祝,預先在電話預訂了慶祝甜品,並請店主在碟面寫上生日快樂嘅朋友大家都是第一次來,想不到手工意粉很好味,帶點煙韌,建議揀選帶Creamy醬的意粉款,那手工麵就會掛上更多醬汁會更好味!黑虎蝦蘆筍法式濃汁意粉其實每條意粉都黏到醬汁, 我鐘意咁, 只是份量有點少, 味道是唔錯的慢煮牛肋肉醬手工意粉呢個真係超好食, CREAMY SAUCE很易掛在粗身的手工意粉上麵質帶點爽口松露薯條MARGHERITA 比想像中細件, 相比意粉略為遜色, 不過新鮮即整, 都唔會差得去邊, 是正常發揮生日甜品是tiramisu with churros連一小杯expresso,呢份真的超推超好吃!外型像鬼佬油炸鬼的churros 帶甜,所以食之前點一點特濃咖啡,減低甜度,食嘅時候又帶超濃嘅咖啡味, 好好味!!

麵質帶點爽口

松露薯條