餐廳: 聆渢咖啡廳
資訊:

2024-05-01 45 瀏覽
我起到住左4日,食左8餐自助餐🤣由早餐、lunch、夜晚,都幾多野食簡,餐餐有野飲,食物質素唔錯,我見網上有買1送1,係抵嘅!唔好太大期望,就係正常嘅自助餐,如果以呢個價錢就CP值高嘅。野食正常,不過最抵讚係呢到啲員工無諗過香港屯門黃金海岸酒店嘅員工咁pro同咁有禮貌。真係要大讚呀!係每一個都咁好!由早餐到晚上都咁好!😍😍😍夜晚buffet室外有BBQ串燒拎,啲呀姐起室外都熱,但都好有禮貌、有耐性🥰唯一一樣係係我自己掛住講野唔小心吞左魚骨同埋個水牛芝士入面好似有啲硬野我又吞左😅呢到環境都好舒適,好好坐!嚟度假應該幾正
我起到住左4日,食左8餐自助餐🤣

野食正常,不過最抵讚係呢到啲員工

呢到環境都好舒適,好好坐!嚟度假應該幾正