2020-07-14 108 瀏覽
由雞翼山系旺角開既時候已經有留意佢,而家系葵芳有分店非常之近我,終於捨得去試試佢🤣今次同朋友試左三隻味(12隻),每人6隻聽落好似攝牙罅,但食完都幾飽濟。4件套餐| ᴴᴷᴰ4812件套餐-配一杯飲品| ᴴᴷᴰ118🌹文青風玫瑰呢個系招牌口味,主要系蜜糖雞翼黎,不過帶有淡淡玫瑰味系入面。雞翼表皮脆脆地,肉質幾juicy 。面頭以玫瑰花瓣裝飾,成件事好優雅,打卡一流😆🍋西檸香酸甜雞翼呢款我都覺得好好食,就系平時中菜食西檸雞果隻味黎,酸酸甜甜咁幾開胃🤤🧄黑松露蒜香武士呢隻味我就覺得比較失色,比較似原味雞翼。呢隻只系間中聞落有黑松露味,食就食吾到。反而面頭既紫菜比較喧賓奪主😅 🍊柳橙冰綠茶另外都幾推薦大家叫埋呢杯飲品,幾清新,食雞翼食到濟既時候配埋呢杯飲品可以解下膩😚😚

4件套餐| ᴴᴷᴰ48
12件套餐-配一杯飲品| ᴴᴷᴰ118