每次經過彌敦道都會好想買雞翼山🥹食過一次真係返唔到轉頭,知道觀塘開咗間雞翼山,咁近就一定要再食❤️‍🔥😛✨見比較多人係外賣,但其實餐廳都有提供幾個站立嘅堂食位置,好特別咁有個獅子山嘅山脊線做裝飾,仲有個裕民坊嘅背景😂好有本地特色😮✨✨文青玫瑰雞翼私心最鍾意係呢款,每一次食雞翼山都會嗌🤣佢嘅玫瑰蜜味好香之餘唔會死甜,雞翼煎得非常香脆,個人好欣賞有玫瑰花瓣同埋香草做裝飾,賣相好好之餘入口亦都好有水準👀🤙🏻✨西檸酸甜雞翼個人覺得甜味比較突出,本身見到幾片檸檬做裝飾以為會好酸😂😂😂同埋佢唔係中式西檸雞嗰種味,未試過嘅不妨一試✅😬✨避風塘蒜香雞翼好香脆🥹但都有一定辣度,唔食得辣嘅人可能要準備定飲品🤣食得辣嘅人會好鍾意,個人覺得係三隻味入面最惹味😋✨另外雞翼加 $20可以加購中杯飲品今次我哋試咗凍頂烏龍蜜桃茶同埋凍頂烏龍檸檬茶😛兩者相比下蜜桃茶個味會突出啲,炎炎夏日下飲好清涼,唔會太甜令到人好口喝😋

文青玫瑰雞翼

西檸酸甜雞翼