餐廳: 喜滿樓菜館
資訊:

這間位於土瓜灣的喜滿樓菜館,擁有街坊的格局和價錢及大排檔的火候,是我幫襯了幾次的食飯好地方。他們的招牌菜芝麻雞,是我每次都會點的。每次都不會令我失望。是我的首選推介。他們還有必食的推介,每次我都會品嚐幾個。今次選擇了蜜椒脆鱔球鬆脆香口,甜甜地好滋味。見到隔籬枱蒸左條魚,心郁郁,但老細話條斑要預訂,而家剩返倉魚。都照殺,用嚟炆涼瓜。其實都入味的。只係如果可以食到鮮甜嘅蒸魚會更好🤪。想食嘅話訂位時就要預訂啦!另外都叫咗三隻蒸蟶子,蒜蓉粉絲係惹味的,但蟶子有些偏熟我有些少沙。環境雖然沒有華麗嘅裝修,但舒服企理,加埋貼心嘅服務。 誠意推薦俾大家!

芝麻雞半份

他們還有必食的推介,每次我都會品嚐幾個。

今次選擇了蜜椒脆鱔球鬆脆香口,甜甜地好滋味。
蜜椒脆鱔球

倉魚涼瓜