2023-09-27 71 瀏覽
我和喵喵有個約會‼️🐱同女朋友去咗觀塘探喵喵🐈‍⬛係駱駝漆大廈有間URBAN Cafe🍽餐廳有寛敞空量同大量貓貓🐱好適合所有貓奴探訪吓主子們👌🏻係間有動物友善餐廳😌主打食西餐及甜品🍮dinner Set for 2 ,378蚊份💰煙三文魚溫泉蛋卡邦尼扁意粉🍝卡邦尼意粉擺盤都好靚,有隻半生熟溫泉蛋,既調味唔錯咸香味濃,同扁意粉既半軟硬口感幾夾,個汁收得幾靚,卡邦尼汁醬啱啱好,兩塊煙三文魚可以一人一塊😋安格斯牛肉手工漢堡配脆薯🍔即叫即整經典漢堡,漢堡包外皮脆脆,手打嘅牛肉漢堡扒,夠哂厚身啖啖肉,中間夾住蕃茄食落就無咁膩,再配上薯條非常滿足,令人回味嘅經典☺️意大利薄荷咖啡☕️意大利薄荷咖啡,俾人帶來種冰涼口感同清涼感,薄荷的清新和咖啡濃郁需要相互融合☺️特濃鮮奶朱古力🍫鮮奶同朱古力兩者,味道相互補充,口感到濃厚奶滑,同厚實朱古力好夾😌個人口味真實食評☺️
我和喵喵有個約會‼️🐱
同女朋友去咗觀塘探喵喵🐈‍⬛