見到周圍野食都排晒隊,咁咪食左個有位嘅甜品pancake,呢間都想試好耐🥰🥰🥰,同幸福pancake都幾似🤤1. 士多啤梨pancake 開頭諗緊要呢個定係tiramisu,見有店長推介,就叫左士多啤梨,一開始好似成個切落去,好似食蛋糕咁,正正常常,但d士多啤梨🍓唔當做,好酸,好睇有周邊圍住嘅白朱古力中和下,d cream都好夾好味,如果士多啤梨都甜,成件事就perfect晒啦😌2. 原味梳乎里見個個都話好食,就試下原味,不過都唔洗30分鐘就到lu,一切落去都幾鬆軟,空氣感好夠,味道都好食,但一放落口勁似咩都冇食咁😂😂😂😂,都唔知咁樣好定唔好🥲🥲,食完覺得掛住幸福pancake🤤😌,大家可以試下!兩個人食左$194,有收加一,略貴🤔

1. 士多啤梨pancake

士多啤梨pancake