2018-10-24 230 瀏覽
放工想玩board game, 去樓上cafe~睇Open Rice~呢間comment都好好喎~多款boardgame🎲任君選擇所有主菜盆都有裝飾, 連一塊牛扒都可以裝飾到咁少女心♥️ 真係見到都食慾大增😎厚燒都可以做到五成熟嘅效果👍👍yummy😋呢個飯openrice好多人推介,真係冇令人失望~好期待嘅廚師發板😍整到成幅畫嘅甜品就見得多~鹹食嘅一樣整得咁靚嘅就少見啦😍 側邊用嚟裝飾嘅一點點係醬汁嚟㗎真係好有心思~飲品我自己就叫咗個熱嘅薰衣草玫瑰花茶, 淡淡嘅清香,又唔太濃😚朋友就叫咗個橙~不過唔記得咗佢入面有啲乜嘢😅佢啲飲品係彩虹嘅七種色呢度係超適合小朋友搞生日party🎂嗰晚已經有兩個小朋友慶祝~因為佢個怪獸雪糕係大人小朋友見到都好開心🎉我地本身已經好飽,但見到都忍唔住要叫個雪糕嚟食~ 心太軟都裝飾得咁靚,sailormoon fans唔得掂呀🤣呢度真係好啱gathering~唔限時~仲要有兩隻貓店長~貓fans🐹🐹真係一定要嚟呀

多款boardgame🎲任君選擇

厚燒安格斯肉眼扒

厚燒都可以做到五成熟嘅效果👍👍yummy😋

黑松露香煎鵝肝意大利飯

呢個飯openrice好多人推介,真係冇令人失望~

廚師發板

薰衣草玫瑰花茶