2023-06-08 83 瀏覽
叁不館位於天后電氣道橫街,因為唔係地鋪所以平時留意唔到佢🥹到左7樓一出𨋢,就即刻見到一個好有老香港風味既霓虹燈牌,餐廳背景都播住耳熟能詳既廣東歌🎶好好feel 兩位店員當日好好服務,上到去好快就安排到座位,介紹唔同既湯底同埋食物比我地聽😇落完單就會拎一大碟配料上黎,其中蔥頭油真係一定一定要試,真係可以提升香味同鮮味❤️湯底我地揀左復古味沙嗲湯,唔夠幾分鐘就上枱。當日店員都好體貼,又提醒我哋沙嗲湯底比較容易煲燶,叫我地唔好太大火,十分抵讚👍🏼其他野食唔夠十分鐘都上齊🔥🔥頂級安格斯牛頸脊 $278 原本諗住比多幾十蚊要碟大既,點知例牌份量都咁多😍牛味香濃,而且都有番咁上下厚~日本扇貝 $58/1隻 🇯🇵鮮味十足!而且擺盤都勁靚,打卡一流🥹扇貝入口彈牙,非常新鮮新鮮炸響鈴 $68 響鈴係最後先黎到,廚房收到order先即刻炸,真係新鮮滾熱辣🔥份量好多,同沙嗲湯底非常夾👅另外仲叫左魚皮餃,爽彈牛筋丸,白柏葉,唐生菜❤️真係好滿足呀!打邊爐當然唔少得野飲,呢度選擇都勁多,點都有一款岩你🥳竹蔗茅根海底椰 $48/1榨 到左7點幾,呢到已經座無虛席,大家最好Book左位先黎呀❤️-------------

其他野食唔夠十分鐘都上齊🔥🔥

頂級安格斯牛頸脊 $278
頂級安格斯牛頸脊

日本扇貝 $58/1隻 🇯🇵
鮮味十足!而且擺盤都勁靚,打卡一流🥹扇貝入口彈牙,非常新鮮

新鮮炸響鈴 $68
新鮮炸響鈴

打邊爐當然唔少得野飲,呢度選擇都勁多,點都有一款岩你🥳

竹蔗茅根海底椰 $48/1榨

2023-06-05
頂級安格斯牛頸脊
新鮮炸響鈴
竹蔗茅根海底椰
  • 頂級安格斯牛頸脊(例牌)