[ CP值爆錶💥| 高質小食亭推介 ]••前一個Post講既小食亭⛺️由佢初初開已經同男朋友經常幫襯,我完全係愛上左佢既小食😍炸蘿蔔糕條‼️個時鍾意到,係會特登去買一包,然後去接男朋友放學一齊食👅(其實係我私心想食)⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹慢煮安格斯牛扒芝士三文治($48)⭐️8.5/10即叫即整,麵包輕微烘脆🥪有沙津醬同熱熔芝士🧀夾住大堆菜,我係揀飲擇食的唔喜歡咁多菜🥗牛扒經慢煮後,會煎香表面🐮而且牛扒都算厚又大塊,每一啖都食到,又夠稔有肉汁💦所以食落完全唔會乾👍🏻-▫️男朋友加左3.6牛乳炒蛋(+$10)🍳我反而覺得唔加更好,因為蛋太滑太濕😖好似唔太夾-▫️加配炸蘿蔔糕條(+$8)😋一定要加‼️我真係超鍾意食,外層炸到脆卜卜,內面軟棉棉👅-🔺注意⚠️只有尖沙咀小食亭先有供應💁🏻‍♀️質素同太子個2間係差天共地,點解會咁🤨-
[ CP值爆錶💥| 高質小食亭推介 ]

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆