2018-07-12 203 瀏覽
呢間鋪前身係m1 bar, 轉左做餐廳。 樓底好高。 我地早幾日就訂左枱。 5個女仔食生日飯。個餐牌都幾多飲品, 啲飲品都幾靚, 幾特別。但係non-alcohol drinks 就唔係太多選擇。我地點左唔係太多食物呢個薯條炸得幾好, 好多芝士絲, 但係個truffle oil 就唔太香。個沙律都幾好味, 啲菜幾新鮮, 每樣料都好足。個taco 入面好多芝士, 啲波菜焗得岩岩好, 唔會好老好鞋。The right platter好多人叫左呢款, 雞翼都juicy, 其他食物正常,全部都係得兩舊, 300蚊黎講,份量有啲少。2杯 Mocktail 都偏甜, 飲品價錢係中環價, cocktail 百幾蚊一杯, 2啖飲曬。重點黎啦。呢間餐廳係好多好多好多人慶祝生日既。我地係第一枱食蛋糕,佢幫我地個蛋糕插左支煙花, 全場都拍手。之後好多枱都有食蛋糕, 每次都有煙花睇同全場掌聲, 氣氛好好。雖然大家已經再冇咁surprise,但係成餐飯應該一共有5枱人切左蛋糕。 順帶一提, 呢度免收切餅費

個餐牌都幾多飲品, 啲飲品都幾靚, 幾特別。
但係non-alcohol drinks 就唔係太多選擇。

我地點左唔係太多食物

Parmaesan  garlic  truffle  oil  fries

個沙律都幾好味, 啲菜幾新鮮, 每樣料都好足。

Octopus  salad  with  borehole,  orange,  grapefruit,  cannellini  beans,  cherry  tomato  in  citrus  dressing

Mexican  spinach  cheese  taco

The right platter

The  right  place  platter
Dr.  Kitty

Ginger  season

重點黎啦。
呢間餐廳係好多好多好多人慶祝生日既。

順帶一提, 呢度免收切餅費

生日
Dr.  Kitty