招聘中
$18,000-$20,000
$17,000-$23,000
餐廳: Amitie Kitchen
資訊:

🧚🏻‍♀️今日朋友同吃貨嘉嘉慶祝生日,book咗呢間bookmark咗好耐嘅餐廳一試~由於餐牌太多選擇,我哋決定揀個二人餐咩都唔使諗🧏🏻‍♀️🥐🥖餐包呢度嘅餐包仲暖暖地,仲要有3款、牛油同士多啤梨果醬比你食🥹 超級有誠意!個牛角包加埋士多啤梨醬真係不得了😋好怕好快食飽嘅我都即刻食哂!🐖巴馬火腿配蜜瓜巴馬火腿正正常常~似10個月個種~個蜜瓜就出奇地甜😍🐮12安士美國安格斯肉眼扒肉眼扒煎得好香,有微微炭燒味🤤下面嘅薯蓉都好香滑,蔬菜都烤過,好好味🤤🦐虎蝦、海膽、龍蝦忌廉汁意粉虎蝦冇咩雪藏味、亦冇甩頭~海膽份量正常,龍蝦汁味道都正常⋯食到呢到已經好飽好飽🧇🍨雜莓窩夫配士多啤梨雪糕窩夫係即叫即整~所以上碟後都仲係熱嘅,窩夫筒雪糕一熱一凍,好正!唯一係士多啤梨雪糕有啲太甜,我同朋友就食唔晒🙈🧚🏻‍♀️總結,食物質素中上但又唔算太貴~可以同朋友放工聚會🫶🏻🫶🏻🫶🏻

由於餐牌太多選擇,我哋決定揀個二人餐咩都唔使諗🧏🏻‍♀️

麵包

🥐🥖餐包

Parma   Ham  配蜜瓜

🐖巴馬火腿配蜜瓜
巴馬火腿正正常常~似10個月個種~個蜜瓜就出奇地甜😍

12安士美國頂級肉眼扒

🐮12安士美國安格斯肉眼扒

老虎蝦、海膽、龍蝦忌廉汁意大利麵

🦐虎蝦、海膽、龍蝦忌廉汁意粉

雜莓窩夫伴士多啤梨雪糕

🧇🍨雜莓窩夫配士多啤梨雪糕