⭐️慢煮蘑菇牛面肉香草包配忌廉芝士及洋蔥圈($108) ❤️9.0呢個係嗰日見到嘅special menu~ 見到好吸引就order咗,果然冇令人失望😍 首先個包真係好大個🤣 入面鋪滿咗牛面肉,蘑菇又係多到跌出嚟😳 配埋芝士同埋生菜同蕃茄,惹味得嚟又唔會太膩🤤 香草包微烤過外脆內軟熟,又加咗分☺️ 而且伴碟係洋蔥圈配忌廉芝士,成個組合好邪惡! 食完好滿足💕⭐️全日早餐($120)❤️8.0All day breakfast常見嘅嘢都有齊咁滯~ 例如煙肉、煙三文魚、香草腸、薯餅、牛角包、炒蘑菇等等,十分豐富, 味道都唔錯👍🏻⭐️牛肝菌香草忌廉汁闊蛋麵($90)❤️8.0牛肝菌嘅香氣十分突出👍🏻 而且闊蛋麵沾滿忌廉汁,煮得剛好煙煙韌韌,估唔到咁好食😍⭐️是日餐湯及是日沙律(各+$20)❤️7.8嗰日嘅餐湯係甘筍忌廉湯,仲配有牛角包,性價比幾高👍🏻 沙律都好足料,食埋真係好飽🤣難得有間可以坐得耐,食物質素又好嘅cafe👍🏻 而且性價比幾高,我哋三個人食完以上所有嘢都超級飽🤣 有機會嘅話會再嚟chill吓☺️

⭐️全日早餐($120)❤️8.0

⭐️牛肝菌香草忌廉汁闊蛋麵($90)❤️8.0