2020-07-06 1405 瀏覽
今日同A姐放工後,去咗一個平時我哋比較少去嘅地方,就係將軍澳。嚟到將軍澳嘅新都城行吓街,雖然就無咩買到,但A姐話人少少,行吓睇吓都好舒服。而晚餐就隨意搵咗一間,今晚就選擇咗Coffee Art,簡簡單單食意大利粉啦!南瓜忌廉湯是日晚餐可以揀沙律或者是日餐湯,南瓜忌廉湯好Creamy,有淡淡嘅南瓜味,正!炸粗薯條配黑松露醬呢個薯條即叫即炸,夠晒香口又熱辣辣,配上黑松露醬,就更加好味。不過,我哋就唔覺得佢係粗薯條囉。酒香腐乳雞肉意大利粉腐乳配意大利粉?你無聽錯,但真係好好味呀!帶有淡淡嘅酒香,而腐乳真係好香濃,汁完美咁掛晒上意大利粉。係我哋認為必叫之選。辣肉腸墨西哥汁意大利粉呢個辣肉腸意粉其實幾惹味,個汁少少辣又有蕃茄嘅酸甜味,好開胃。但原來辣肉腸即係香腸,呢個位係有少許失望。伯爵紅茶 + 茉莉綠茶最後嘆埋杯熱茶,真係好寫意,好舒服!(記住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩樂日記

伯爵紅茶 + 茉莉綠茶
最後嘆埋杯熱茶,真係好寫意,好舒服!
伯爵紅茶 + 茉莉綠茶

(記住Like同Share畀朋友)

By A姐M佬 玩樂日記
2020-07-03