2024-01-05 327 瀏覽
餐廳放滿鹿仔擺設🦌 加上大大棵Christmas Tree🎄 特別有聖誕氣氛🎅🏻除咗有女仔鍾意嘅窗邊打卡位🪟 仲設有室外位置 見到當日好多主人帶埋佢哋狗狗嚟食嘢🐶🐾☀️All Day Breakfast $118煙三文魚 蘑菇 薯餅 煙肉🥓 炒蛋🍳 茄汁焗豆🥫 沙律🥗 牛角包🥐 仲有新鮮水果添🍊個人最鍾意就係薯餅 外皮香脆 不過稍嫌牛角包唔夠酥脆🍝黑松露野菌忌廉意粉 $88黑松露味香濃 每條意粉掛滿creamy嘅醬汁🥰Lunch set可以半價享用任何飲品🍓🍎綜合水果茶 +$27.5以茶壺承載🫖 真係用新鮮水果浸泡 甜度適中 暖笠笠 啱哂冬天❄️☕️Rose Latte $45一層咖啡一層奶 面頭仲舖咗玫瑰花瓣點綴🌹真係幾靚🥰 啡味同玫瑰味都夠濃郁 互相平衡得好好 叫咗少甜 味道啱啱好👍🏻另外仲可以加$28自選切件蛋糕我揀咗Blueberry cheesecake 整體環境舒服😌 而且當日我平日去仲要冇限時👍🏻 真係好適合悠閒咁過一個晏晝

☀️All Day Breakfast $118

🍝黑松露野菌忌廉意粉 $88