平時都唔寫食評,就算唔好食都唔想搗人米。但大渣哥呢個通常負責帶位既男職員態度真係好有問題,一次又一次受佢氣。一次叫佢拎辣椒醬,一次叫佢落order,d 面口衰到爆,好似唔應該叫佢幫手咁,佢兩次都係叫其他伙計做。野都未飲埋,就放出面排緊隊既客入黎,企係我地隔離想趕我地走。點知一上黎開飯睇,原來其他人都唔滿意呢個職員。仲以為係老闆,黎食lunch 好似欠佢咁,上網一search,話係食品部主管。無要求茶餐廳十分殷勤既態度,最少互相尊重!可以的話我真係唔洗呢位大哥serve 我地。如果大渣哥老闆睇到,麻煩你地同呢個職員溝通下,睇下佢係咪有咩委屈,做到咁不滿,幫助佢解決問題。食物再好食都無用,無一個人係要受你氣。阿X 哥你再係咁落去,我真係祝你地好生意呀!

點知一上黎開飯睇,原來其他人都唔滿意呢個職員。

2024-02-23