2024-03-12 91 瀏覽
為左redemp K11會員送既original soufflé 先幫襯,因為要幫襯其他野先免費送,所以就叫埋抹茶soufflé 同cream brûlée。三樣既口感ok,soufflé都幾滑同香。但staff講錯野影響體驗🙁以下分享小插曲:排左半個中隊一坐底就問staff想redemp個soufflé,Staff話一定要打上hotline同CS核對個人資料再叫CS send 個QR code比佢地先做到~果時明明睇清楚terms and conditions 係無提及要咁做,不過都即打去CS問清楚,但原來又唔使,CS教係個app到禁幾下就ok。用餐時間75分鐘,搞完一輪都無左15鐘,黎到都無乜心情食,急急腳食完就走了,anyway個staff講錯野都算,態度重要勁差,黑住面好confirm同我講佢地公司一定要個客打上CS對資料,希望員工們可以再更新下knowledge。

2024-03-10