樂酒場 がくさかば

GAKU HALL
尖沙咀性價比極高居酒屋🇯🇵感覺置身日本 賣相好靚既日式料理😋餐廳裝修做到同日本居酒屋一樣 仲有Tatami坐 感覺好似係日本渡過左一餐dinner 細心研究menu之後 試左幾款料理 特別推介:「牛油果 」🥑🌟 (must-ordered!!)• 第一次見牛油果料理 半個牛油果加上特製醬汁同紫菜碎 超級好食!提外話 隻碟好靚 唔知邊到有得買呢💯「海膽三文魚子飯」🌊• 睇相見到賣相幾吸引 價錢只需$238 海膽份量好多 多到滿瀉晒 配埋爆滿既日本三文魚籽 賣相相當吸引「炙燒芝士三文魚飯卷」 🍣• 店員會係你面前親自燒 見到滿滿既三文魚刺身鋪面 大大塊芝士 🧀 燒到起泡 🤤 最後加上魚子同蔥 提升成個飯卷既香味 🌟「雞皮餃子」🥟• 用雞皮代替餃子皮 好邪惡但好好食 雞皮好滑好香 煎到金黃色 少少脆口 包住滿滿嘅餡料 脹卜卜😋 ✍🏻 Rating 7.5/10💳 Price $500 per head

細心研究menu之後 試左幾款料理 特別推介:

「牛油果 」🥑🌟 (must-ordered!!)

「海膽三文魚子飯」🌊

「炙燒芝士三文魚飯卷」 🍣