小編外賣過幾次 見有機會堂食就都同大家介紹下喇🤣堂食的話大家可以順便問下男朋友睇波定睇我😎😂⠀🥨🥗🍕🥙🍡🍣🍨🥘🍙🍛#南瓜湯(Free)會用雲石杯裝 幾靚 係咪先😎🤣味道都不錯架~⠀#蒜蓉包(Free)都不錯不錯 幾夠味 但香脆程度就睇緣份試過好脆都試過比較軟熟⠀#鮮南瓜雜錦海鮮繪意大利飯($65)佢既意大利飯都好好食呀!食過幾次意大利飯都真心好出色!👅💕比較符合香港人口味既 無歐洲個d咁硬既好香 唔會過咸 總之真係好好食 大家去試下喇🤣⠀#脆炸美國吉列大雞髀扒配意粉($75)雞髀扒香脆 有味 唔會乾身 好評意粉有小驚喜 係幼身類似天使麵 茄汁底惹味 唔會過酸 恰到好處 建議大家可以揀意粉👅💕⠀幾次食都覺得附送既甜品不錯 係個幾好既結尾 熱飲用既茶杯都美美的☺️⠀堂食需加一喔 下午茶時減$10🤑⠀小結~⠀波友應該都會中意既環境⚽️✨加上好多人都會中意既味道👅💕⠀評分:7.5/10價錢:7/10🥞🍵🍩🍦🍧🍹🍿🍮🍸🍫⠀💛💛💛💛💛店內有文宣⚽️🏀🎱🥎🏐⠀Lockeroom Dining (旺角)地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊8樓營業時間:星期一至日 12:00-22:30(可以參考店鋪FB有最新資訊
小編外賣過幾次 見有機會堂食就都同大家介紹下喇🤣
堂食的話大家可以順便問下男朋友睇波定睇我😎😂

🥨🥗🍕🥙🍡🍣🍨🥘🍙🍛
#南瓜湯(Free)
會用雲石杯裝 幾靚 係咪先😎🤣
味道都不錯架~

#蒜蓉包(Free)
都不錯不錯 幾夠味 但香脆程度就睇緣份
試過好脆都試過比較軟熟

#鮮南瓜雜錦海鮮繪意大利飯($65)
佢既意大利飯都好好食呀!食過幾次意大利飯都真心好出色!👅💕
比較符合香港人口味既 無歐洲個d咁硬既
好香 唔會過咸 總之真係好好食 大家去試下喇🤣

#脆炸美國吉列大雞髀扒配意粉($75)
雞髀扒香脆 有味 唔會乾身 好評

🥞🍵🍩🍦🍧🍹🍿🍮🍸🍫

💛💛💛💛💛
店內有文宣
⚽️🏀🎱🥎🏐

Lockeroom Dining (旺角)
地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊8樓
營業時間:星期一至日 12:00-22:30(可以參考店鋪FB有最新資訊)
是次消費:$132

#nofilter_旺角