2018-08-23 76 瀏覽
落雨天濕,最好就搵間餐廳食飯吹水,c小姐提供左呢間go inside ,話係食過唔錯,ok最緊要就腳,APM落黎唔洗十分鐘,不過時運大廈個門口就細D,擔住遮睇唔到爭D行過龍🤣🤣,上到去坐低即刻望下個餐牌,最後叫左兩個闊條麵,一個意大利飯,兩個闊條麵都好好好味,兩款係唔同路線,松露係濃香,柏斯圖汁就清香,而且隻松露味係有層次個種,柏斯圖汁就充滿香草既味,我地無嗌沙律不過食呢碟都有清新的感覺,雖然D份量睇落比隻大碟襯得好似唔多,但其實都好夠𡤢,我地兩個個女仔一個男仔食都好夠,另外佢地隻碟真係勁大,我地share食,隻碟遞黎遞去,少D手力都唔掂💪🏽💪🏽,最後就係個西班牙海鮮意大利飯,比較上面的意粉我覺得就清淡D~~
黑松露帶子寬條麵
柏斯圖汁荷蘭大啡菇寛條麵