2020-10-17 4406 瀏覽
晏晝突如其來好想食意粉,就喺灣仔搵咗間唔錯嘅意粉店。去到咁啱唔使等,仲好好咁揀咗個窗口位俾我哋,可以望住出邊嘅風景慢慢嘆,仲可以影埋靚相,好正👍🏿 Lunch set $158 連Starter +Pasta +Desert🤩 太抵食喇!Starter嗌咗 Burrata 同埋 Andrea's cold cut。Mozzerella 味道唔會好濃,配埋啲菜啱啱好。Parma ham亦都有質素!😋Strozzapreti Truffle 好似係呢一間餐廳最出名嘅意粉,不過我個人唔太欣賞,因為實在太膩喇🙈 不過鍾意食黑松露嘅都可以試吓。Lasagna 比較之下就出色好多。芝士配搭肉醬味道出色☺️呢度嘅意粉都係手工製造嘅,所以質地係比出邊食到嘅好!Lunch Set分量亦都好足,我哋兩個人食最後都食唔晒😆不過呢個價錢食到咁多嘢真係好抵食。
晏晝突如其來好想食意粉,就喺灣仔搵咗間唔錯嘅意粉店。

Burrata ,  Cold  cut

Strozzapreti  Truffle