2016-11-30 209 瀏覽
意外 - 果然係意料之外!隱身係屋苑中間,低調得黎又高質!生蝦刺身比一黎刺身黎講大隻同厚身多少少,凍既程度岩岩好,唔會有冰,亦唔會暖左!😁加州卷我一向都麻麻架啦,但加左芒果同三文魚就唔同講法啦!咪咁睇以為d芒果好生會酸呀,其實好甜好夾三文魚,咁既季節都食到香甜芒👍🏼👍🏼👍🏼太愛三文魚啦,叫多左個三文魚五味!有牛油果(最愛)口感一樣軟滑細膩,海膽份量好大方得體,炙燒既鹽上面有陣陣既咖哩味仲有炙燒芝士又香又濃!最驚喜係呢個炸魚仔 - 小池魚!炸粉好薄,香脆得黎唔熱氣唔硬,條條手指咁長咋(我d手指好似有d短)😍😍😍串燒要左燒雞翼,我鐘意食,表面乾身,但入面一d都唔乾!小番薯又甜又好味!最黎黎個黑豚肩燒丼,肉質完全唔同,個醬汁好夾,好好送飯!
虎蝦刺身
芒果三文魚加州卷
三文魚五味
炸魚仔
串燒
最黎黎個黑豚肩燒丼,肉質完全唔同,個醬汁好夾,好好送飯!
豚肉丼
虎蝦刺身